Bordeller Kalmar

Kondomer apoteket sexleksaker jönköping

23 mars - Vi är glada att vi nu kompletterar sortimentet av sexleksaker på apoteket med en produkt framtagen för män, säger Jessica Åström, produktchef på RFSU AB. Ringen fungerar som hjälp och lusthöjare för att behålla erektionen längre. Den är gjord i ett latex- och silikonmaterial som gör den mycket slitstark. 20 maj - RFSU har även utvecklat delar av produktsortimentet på egen hand. Samarbetet med RFSU ger Apoteket möjlighet att sälja produkter med hög kvalitet och Apotekets personal har utbildats av RFSU för att kunna vägleda kunderna. - Vi vill höja kvaliteten på sexleksakerna. Idag säljs sexleksaker som inte. Glädje, humor & erotik hos Sveriges första Kondomeri! Vi säljer sexleksaker och har ett stort sortiment, total köptrygghet och garanterar dig bästa service.

Videos

Glid Original från RFSU

Kondomer apoteket sexleksaker jönköping - rabbit sexleksak

Tunn och större kondom 10st Kondom. Glidmedel är för dig som: I och med lanseringen förändrade LELO hur personliga massageapparater upplevs i både utseende, känsla och funktion.

Kondomer apoteket sexleksaker jönköping - cat

Uppladdningsbar, vattentät penisring i silikon. För att se var man rakar sig är gelen klar och löddrar inte. Vi har kondomer i olika storlekar och former. Med eller utan glidmedel och gjorda i latex eller latexfria. Webbpriser och snabb leverans från addhealthtolife.eu Här hittar du vårt sortiment av sexleksaker, glidmedel samt hur du skyddar dig och din partner. Handla produkterna direkt och få dem diskret hemskickade, ofta redan dagen efter beställningen. Läs mer. Fäll ihop artikeln. Foto: Ulf Berglund. Allt inom sex & lust · Sexleksaker · Kondomer · Glidmedel · Apoteket Lust. Visar A6-center, Jönköping. Hej och välkommen till ditt Apotek Hjärtat. Här hittar du öppettider, adress och karta till oss. Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja. Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande genom ett bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster. Hjärtligt välkommen!

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *